Sunday, October 10, 2010

My New Teddy Bear

Hai salam semua,

Hari ni bertambah lagi ahli baru keluarga kami. Sepasang Teddy Bear berusia 40 hari.
Minat punya pasal, usha ngan Pak Haniff 'Rnab Rkus" ada tak Teddy Bear. Dia kata ada, apa lagi tanpa banyak soal kami order  sepasang.

Dan petang tadi setelah mendapat panggilan balas dari Pak Hanif mengatakan Teddy Bear sedia untuk dilepaskan. Apa lagi kami pun bergegas ke kediaman Pak Hanif di Seberang Jaya untuk mendapatkan Teddy Bear tersebut.

Setelah memilih dari 5 ekor yang ada, maka kami membuat keputusan untuk mengambil 2 ekor Teddy Bear seperti gambar kat bawah ni. Nama belum letak lagi. Apa nama yang sesuai yer....Nantilah dipikirkan kemudian. Harap Teddy Bear ni pun sihat walafiat seperti juga Bobo dan Bella, arnab Lop Ear kami.
Bobo dan Bella kini telah makin akrab ngan kami, dimana mereka telah berani berlari-lari di kaki kami bila dilepaskan bermain diluar sangkar.

Yang ni betina
Yang ni pulak Jantan

Walaupun umur baru 40 hari kiut-kiut dah dia orang ni.

2 comments:

  1. harga untu seekor rabbit yang jenis mcm ni??

    ReplyDelete